Albert Carrillo


D’ençà que vaig descobrir el ioga, fa vint anys, segueixo estudiant aquesta ciència que per mi abasta tot allò necessari per beneficiar l’ésser humà. Ara, la possibilitat de transmetre aquests coneixements em fa sentir partícip d’aquest gran llegat i m’omple de satisfacció poder contribuir al fet que aquestes tècniques evolutives es mantinguin vives i perdurin en el temps.

Lorenza Micheluzzi ·


 Mare i doula, vaig practicar ballet des de la infància fins al final de l’adolescència, però fou amb el haṭha-yoga que vaig aprendre realment a connectar amb el meu cos i a entendre la seva profunda connexió amb tots els aspectes de la persona. Per mi és un camí de creixement i evolució contínua que comparteixo amb entusiasme mitjançant l’ensenyament, i considero un veritable honor poder transmetre la saviesa del ioga tant a les futures mares com als seus nadons.
+info: www.conilcuore.es

Sergio Martinez


Psicólogo desde el año 1996 y profesor de Yoga desde el año 2002. Formado en Mysore (India) en el Instituto Atma Vikasa Yoga. Sergio ha vivido en India desde el año 2006 hasta el año 2016. Allí ha podido profundizar en su práctica de Yoga y ha alcanzado la maestría necesaria para transmitir la ciencia del Yoga con sabiduría y humildad, manteniéndose dentro de los parámetros de la tradición aprendida y vivida con su Maestro, Acharya Venkatesha.

Dídac Mercader


Todo empezó cuando comencé la formación de profesor de Hatha Yoga en la AEPY, de 4 años en Barcelona. El Yoga me fascinó por su filosofía, las Asanas milenarias, las técnicas de meditación, los mantras y Kirtans… Sentí que era una herramienta que me ayudaba a equilibrarme y a encontrar la paz que necesitaba cuando trabajaba en el estresante mundo de la informática. Ahora que soy profesor de Yoga, intento transmitir la filosofía del Yoga y sus efectos maravillosos… a las personas que reciben mis clases.

Lara Crepaldi


Me entrego de manera sincera a la ciencia del Yoga desde cuando la descubrí como la caja completa de herramientas físicas y espirituales para el desarrollo del Ser. Tanto en la India como en los estudios y en la práctica conecto especialmente con el Yoga Integral de Sri Aurobindo y con el Yoga de la Sintesis de Swami Sivananda. Imparto clases de Hatha Yoga de estilo tradicional enfocadas en alineación, respiración y concentración para trabajar desde el cuerpo físico el mundo emocional y mental. Compartir y asentar con los demás esta sabiduría milenaria es para mí sumar consciencia y contento a cada paso.

Laura del Rio


Llicenciada en psicologia per l’UAB, em vaig formar com a professora de ioga a travès de Ramon Cases, seguint el treball postural i correctiu de Nil Haoutoff. Posteriorment vaig reforçar la meva formació a Ioga pre i post natal amb Gordana Vranjes, basada en la dinàmica de Hatha Vinyasa.

Actualment transmeto un estil de Ioga que escolta el cos i el cuida, dirigint les classes a mantenir l’atenció a la postura, la respiració i el moment present.

Natalia Mora


Como suele ocurrir en la vida, el yoga apareció en mi camino en el momento perfecto. Empecé a practicar motivada por la por curiosidad y buscando aliviar dolores de espalda causados por escoliosis y hernias discales. Poco a poco empecé a experimentar cambios positivos no sólo a nivel físico, sino también mental, emocional y espiritual. Estos beneficios me llevaron a interesarme cada vez más en el yoga, a buscar profundizar en su filosofía, sus técnicas y enseñanzas. Por esta razón, después de algunos años decidí formarme como profesora con Xavier Sola y Pilar Ruberte. Posteriormente me certifiqué en yoga pre y postnatal con Sandra Varas y he realizado talleres con profesores como Danilo Hernández y Francisco Lopez-Seivane. A través de mis clases intento trasmitir la riqueza  y el poder del yoga como herramienta para lograr el bienestar integral. Disfruto inmensamente compartir mi práctica,  acompañar a otros en su camino y aprender de ellos. Siempre me ha apasionado la complejidad del ser humano y por eso me he formado en diferentes áreas. Además de ser profesora de yoga, soy psicóloga con master en terapia sexual y de pareja, postgrado en psicopatología clínica, master en asesoría de imagen personal y corporativa y estudios en astrología psicológica. Estos conocimientos se complementan y me permiten aproximarme a  la situación de cada persona y a mi práctica de forma holística.

Milanka 


-Terapeuta Manual titulada per Ismet (Instituto Superior de Medicines Tradicionals)
-Especialitzada en Shiatsu i tècniques japoneses (3 anys de formació)
-Titulada en Massatge ayurvèdic, Reflexologia Podal clàssica i japonesa, Drenatge limfàtic, Quiromassatge, Massatge esportiu i en estirament, Neurosedant, Tècnica Sacro-Cranial.

Actualment formant-me en el àmbit de Dietètica i Nutrició, Otromolecular i Fitoteràpia. Des de fa temps tinc la necessitat d’aportar el que he rebut dels altres, coneixent i diferents modalitats de teràpies naturals. La recerca del sentit i vocació és quelcom indestriable en l’ésser humà, i com no pot ser d’altra manera jo també segueixo buscant i aprenent cada dia una mica més. Des d’aquest punt vaig iniciar, ara ja fa cinc anys, el llarg viatge de l’aprenentatge dins del mar de les teràpies naturals i manuals. Segueixo indagant, aprenent, formant-me, créixer junt amb tots vosaltres que confieu en mi i intentar ajudar el vostre cos en el seu procés d’auto curació amb les eines que humilment pugui aportar.

Adriana 


La primera vegada que vaig posar els meus peus sobre una estoreta de Ioga estava en un delicat estat de salut. Gràcies a la pràctica de Ioga vaig re-connectar amb el meu cos;  vaig aprendre a respectar els meus límits i a gaudir de les meves possibilitats. L’estoreta es va convertir en un lloc des del qual observar i rebre la vida. Des de fa mès de 10 anys he continuat la meva pràctica de la mà de diversos mestres, el que m’ha permès experimentar tècniques, nivells i vessants diferents fins a formar-me com a professora de Ioga. Aleshores, el ioga s’ha convertit en un fluir continu entre els ensenyaments dels meus mestres, la meva pràctica i les vivències compartides amb els alumnes en classe.