Mares i Nadons

El part marca el final de l’embaràs i el començament de la criança: és un moment màgic, de transició i transformació on l’energia vital femenina és la protagonista.

Després de nou mesos de llarga espera, les mirades de mare i nadó es troben i comença l’autèntica aventura: coneixe’s, aprendre a entendre’s i estimar-se incondicionalment.

Els canvis físics i anímics que caracteritzen el postpart són molts i actuen de manera diferent en cada dona. La lactància no sempre és fàcil, sobretot al començament, i l’adaptació als ritmes del nadó pot arribar a ser un veritable repte. És aconsellable viure la quarantena amb intimitat i tranquil·litat per a què tot vagi trobant el seu lloc, per descansar cada cop que sigui possible i, d’aquesta manera, recuperar energia i equilibri.

A partir d’aquest moment – i quan la mare ho senti- es pot tornar a practicar ioga. De fet, és aconsellable trobar un moment per cuidar-se, recuperar la sensació d’estabilitat, tornar a connectar i enfortir el centre del cos, compartir temps i espai amb altres mares i desconnectar de la rutina i de la llar.

Les classes de ioga per a mares i nadons estan pensades per al benestar global de les dones. Els nadons són benvinguts i són ells els que marquen el ritme de la classe, que serà fluid i adaptat a les exigències de cada moment, tant de les mares com dels petits.