Classe de Ioga Prenatal

Oferim classes per a embarassades perquè creiem en la importància de proveir un espai exclusiu a les dones que viuen aquest moment de canvi i creixement tan especial.

Si el ioga és un camí cap al benestar físic, mental i emocional, s’entén fàcilment que pot representar una eina d’immens valor per a les embarassades, per poder viure la gestació amb salut, seguretat, consciència i preparar-se per gaudir plenament l’experiència del part.

Les classes es basen en la pràctica dinàmica d’āsanes especialment orientades per reforçar les cames, flexibilitzar la zona pèlvica, connectar amb la respiració, i aprofundir en la consciència corporal: un treball completat i integrat per una relaxació nutritiva i regeneradora, constantment adaptable a l’estat físic de cada alumna.

Segueixen diverses postures en plànols distints: dempeus, en equilibri, al terra i en inversió. Està científicament demostrat que els āsanes no només beneficien les parts del cos implicades, sinó que a més estimulen l’organisme a nivell més profund. A poc a poc, amb la pràctica, tant el cos com la ment van guanyant flexibilitat, equilibri i força i es millora la coordinació, la concentració i la confiança en un mateix.

La classe conclou amb una relaxació conscient, que permet assimilar el treball que tot just s’acaba de fer i, alhora, aporta calma i benestar.